Over ons

Welkom op de webshop van Euro Camera Cranes. 

Het is een onderdeel van de Dutch Broadcasting Company, dat vanuit Amsterdam al twintig jaar televisie-en multimedia programma's maakt.  Onze medewerkers werken daarbij al jaren met cameracranes. De meest succesvolle brengen we nu onder  Euro Camera Cranes op nederlandse markt.

Euro Camera Cranes zijn gebouwd van vliegtuigdalumium (kwaliteit 6061) en onderscheiden zich door hun degelijkheid. Daardoor kunnen we levenslange garantie geven.  Euro Camera Cranes zijn in enkele minuten op te zetten zonder gereedschap, wat geen enkele andere merk crane kan. Meenemen gaat in een tas, die niet langer is dan 1,40 centimeter en maximaal 10 kilo weegt. We laten de cranes bouwen  in Amerika vanwege de hoge kwaliteit en de lage dollarkoers. Daardoor komt zelfs onze duurste craneset met statief, monitor, camera-afstandsbediening en draagtas niet boven de 2000 euro uit. En van deze cameracranes zijn de US al duizenden verkocht.  Andere topmerken die  we verkopen zijn, ANC Cranes, Panther, Kessler, EZFX, VariZoom en ook Cambo uit Nederland. Het zijn alleen maar topmerken, die hun sporen verdiend hebben. En we hebben Amerikaanse,Engelse en Duitse pan/tilt heads voor kleine tot zware camera's. Voor gegarandeert de laagste prijzen in Europa en met een jaar garantie.

U vindt op onze shopsite 100 cranes in alle maten van 2.70 tot aan 7.50 meter hoogte . De meeste lightcranes hebben automatische horizantale vlakstelling van de camera tijdens het bewegen of kunnen met de hand bediend worden. Daarnaast zijn er 1000 accesoires en bieden wij voordelige kompete sets met monitor en cameraafstandsbediening en draagtas aan. Een ding is zeker als U straks een Euro Camera Crane heeft wilt U er nooit meer zonder! 

En we hebben veertig soorten pan en tilt heads met electrische motoren. Daarmee kunt U uw camera onafhankelijk van de 
cranebwegingen met de afstandsbediening uw camera pan en tilt bewegingen laten maken. En wie nog meer wil kan rails
aanschaffen om uw crane met een dolly op te zetten. We hebben goedkope rechte rails en het revolutionaire FlexTrack 
systeem,die de rails in alle denkbare bochten laat leggen.

Bij Dutch Broadcasting Company staat service hoog in het vaandel. Wij staan U graag bij met advies en helpen U met al uw vragen Mail ons via de Contact site  Of bel onze Helpdesk voor Nederland 020-206.266.4941  voor Belgë 0031-202.062.64941. De Helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9.30 tot 17.30 uur.Mailen klik op Kontaktpagina

Garantie op somige cranes levenslang of andere 2 jaar jaar garantie. Alle overige accesoires zoals monitoren, cameraafstandsbedieningen en statieven en tracks 1 jaar garantie. Alle prijzen zijn exclusief 21 procent VAT/BTW en vanaf Amsterdam. Pirjswijzigingen en zet-en prijsfouten voorbehouden. EuroCameraCranes probeerd daar zeer zorgvuldig in te zijn, maar kan voor eventuele bovengenoemde fouten nooit aansprakelijk gesteld worden. Zie ook Terms en Conditions.